7de specialisatiejaar sport -en fitnessbegeleider biedt nieuwe opleiding aan

Vanaf het schooljaar 2018-2019 bieden wij de opleiding Physical Trainer aan in het 7de specialisatiejaar Sportclub-  en fitnessbegeleider en dit in samenwerking met de Physical Coaching Academy.

De opleiding ‘Physical Trainer’ is bestemd voor iedereen die fundamentele kennis wil opdoen om werkzaam te zijn in de fitness- en gezondheidssector.

Indien je geslaagd bent voor deze opleiding , kan je je als Fitness Instructor ( EQF level 3 ) registreren bij EREPS ( European Register of Exercise Professionals) . De registratie in het EREPS staat garant voor kwaliteit en professionaliteit en opent vele deuren in de sportsector.

EREPS wordt ook erkend door Europe Active, de Europese overkoepelende organisatie in sport en gezondheid.

Deze opleiding is verplicht voor iedereen die niet over de noodzakelijke voorwaarden ( diploma kinesitherapie /  Lichamelijke opvoeding …)  beschikt om rechtstreeks de NASMTM Personal Trainer opleiding te volgen.

Vragen ??? Interesse ? Maak dan een afspraak met dhr Jan Ardriaens , leerkracht SPT.

  • 27 maart 2018
affiche

GO! Next Sportschool Hasselt werkt mee met Inseason/ Offseason

Dominique Perissi ( trainer A wielrennen ) en Jan Adriaens( trainer A personal trainer ) , leerkrachten van onze Sportschool, werken mee aan de ‘Coaching Day ‘  van Inseason/offseason. Dit is een project  van  LBBF (Limburg Basketball Foundation). D.
De volledige school in pyjama
  • 23 maart 2018

Leerlingenraad steunt BEDNET!

Op vrijdag 9 maart werd het schoolregelement eventjes aagepast zodat alle leerlingen en leerkrachten in pyjama naar school konden komen. Op die manier wou de leerlingenraad de actie van BEDNET ondersteunen. Een TOP-initiatief!
langlaufen4
  • 17 januari 2017

1ste graad gaat langlaufen

Voor de week van 16 januari werd er sneeuw en vrieskou voorspeld. Het perfecte moment om een dagje Langlaufen in te plannen. Dinsdag 17 januari trokken alle leerlingen van de eerste graad richting Elsenborn om daar een ontzettende leuke en sportieve dag in de sneeuw te beleven.
Winterstraat 2016
  • 25 november 2016
Schoolploeg handbal
  • 15 maart 2018

Keuzesport handbal gaat naar Qatar!

KA2 Hasselt beleeft een fantastisch WK handbal voor scholen in Qatar!  
Anick Seys
  • 16 januari 2017

Annick Seys op bezoek bij 6LO

Leerlingen van 6 LO en sport kregen het bezoek van een ondernemer in de klas. Annick Seys , oprichter van Allegre, kwam de leerlingen uitleg geven wat het voor haar betekent om ondernemer te zijn.
svs
  • 28 oktober 2016

SVS scholieren (3e graad) VIIO Tongeren - Topsportschool Hasselt 2-4.

SVS scholieren (3e graad) VIIO Tongeren - Topsportschool Hasselt 2-4. Ook lelijke wedstrijden moeten gewonnen worden. Applaus voor de zelfbeheersing van onze jongens...
  • 30 november 2016

Kyle Vangronsveld wordt 17, debuteert én scoort meteen

Kyle Vangronsveld wordt 17, debuteert én scoort meteen
svs
  • 26 oktober 2016

Provinciaal kampioenschap veldlopen Hechtel.

De leerlingen van de eerste graad slepen tal van prijzen in de wacht.